Hirdetés

A Warner Bros. minél gyorsabban megcsinálná a Shazam! folytatását

|

Erről a címszereplőt alakító Zachary Levi beszélt.

Hirdetés

Noha Billy Batson szólófilmje anyagilag közel sem lett a DC Moziverzum legnagyobb sikere, a Shazam! mind kritikailag, mind a rajongói fogadtatást tekintve eredményesnek bizonyult. Ráadásul már előkészületek alatt áll Dwayne Johnson főszereplésével a karakter ősellenségének szólófilmje, a Black Adam, amire mivel még pár évet biztosan várnunk kell, nem árt, ha a közönség idő közben a gyermeklelkű szuperhős további kalandjaiba is betekintést nyerhet - elvégre a jövőben szeretnék összefűzni a két szériát.

Hirdetés

A Shazam! címszereplőjét alakító Zachary Levi egy német képregényes rendezvényen elmesélte, hogy a Warner Bros. és a New Line egyaránt elégedett a film teljesítményével, és bizony mielőbb szeretnék elkészíteni a folytatást is, mielőtt a gyerekszínészek már nem is lesznek annyira gyerekek többé. 

"Nem is olyan sokára találkozom a főnökeimmel, hogy megvitassuk az új filmmel kapcsolatos ötleteket és irányokat. Amit tudok, hogy a New Line, a Warner Brothers, a DC, a producereink és mindenki, akinek beleszólása van a döntéshozatalba, mindnyájan nagyon elégedettek a Shazam!-mal. Másodjára még jobbat szeretnének, és miközben én erről beszélek, ők jelen pillanatban is a történeten dolgoznak. Az biztos, hogy minél gyorsabban elkészítenék a folytatást, hiszen a srácok úgy nőnek, mint a gomba. Ha nem hozzuk össze a filmet a következő két napban, már kész felnőttek lesznek."

Levi egy vicces sztorit is megosztott ezzel kapcsolatban a közönséggel, hogy amikor a stúdió visszahívta őket hat hónappal később a Shazam! pótforgatására, a Billy Batsont alakító Asher Angel és az ő legjobb barátját, Freddyt megformáló Jack Dylan Grazer nem is hasonlítottak a fél évvel ezelőtti énjükre a felvételekről. A színész ezen kívül elmondta, miszerint a második részben még biztosan nem Black Adammel fog szembenézni, ugyanis a Shazam! 3. idejére tartogatják kettejük összecsapását. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.