Hirdetés

A Warner nem szakított J. K. Rowlinggal

|

Mint kiderült, a felröppent pletyka hátterében egy kommunikációs baki áll.

Hirdetés

A Warner Bros. PR-felelőseinek élete mostanában finoman fogalmazva sem egy leányálom - sejthetően a statisztikai átlagnál nagyságrendekkel több nyugtatót szednek be. 

A tragikusabbnál tragikusabb eseményeket napestig sorolhatnánk. Johnny Depp és Amber Heard botrányos válása mindkét sztár reputációját megtépázta. Hovatovább, a férfi egyenesen elvesztette a Legendás állatok Grindelwaldjának szerepét, míg a nő közutálat tárgyává avanzsált. A valóságtól a jelek szerint gyorsuló tempóban elszakadó Ezra Miller szürreális ámokfutása is egyre problémásabb. Az elvileg 2023-ban érkező, és nem kevesebb, mint kétszázmillió dollárból forgatott Flash premieréig vezető út gyaníthatóan nem lesz fáklyásmenet.

Hirdetés

Emellett J. K. Rowling sem könnyíti meg a cég életét, hiszen a kreatív konzulensi státuszt élvező írónő nem rejti véka alá az LGBTQ+ közösség transznemű tagjait is érintő meglátásait sem. Nemrég egy Tom Felton részvételével megtartott londoni sajtóesemény utózöngéjeként a Sky News azt az információt kapta egy kommunikációs ügynökségtől, hogy Rowling semmiféle kapcsolatban nem áll színésszel vagy a vállalkozással. Ez alapján sokan készpénznek vették, hogy a Warner felbontotta a szerzővel az együttműködést - ám mint az kisült, csupán egy félreértésről van szó.

"A Warner Bros. az elmúlt 20 évben kreatív, termékeny és teljes értékű partnerséget ápolt J.K. Rowlinggal. Ő a világ egyik legkiválóbb történetmesélője, és büszkék vagyunk rá, hogy mi lehetünk az a stúdió, amely most - és még évtizedekig - életre kelti a vízióját, karaktereit és történeteit. Hétfőn egy külsős ügynökség által kiadott közlemény ezzel a meggyőződésünkkel ellentétes közleményt adott ki. A nyilatkozat teljes mértékben téves volt, és a Warner Bros. Studio Tour London sajnálja, hogy ez egy hivatalos médiaesemény részeként történt."- szól a gigász hivatalos álláspontja.

Vagyis Rowling pozíciója megingathatatlan, noha a Legendás állatok: Dumbledore titkai esetében kapott maga mellé egy tapasztalt forgatókönyvírót Steve Kloves személyében. 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.