Hirdetés

A Warner "udvarolt" Will Smithnek, hogy játssza el Lobo-t

|

Miután The Rock azt mondta, hogy nem fogja alakítani Lobo-t (sőt, szerinte el se készül a film), most kiderült, hogy a Warner Will Smith körül is legyeskedett a szerep miatt.

Hirdetés

Talán bizarrul hangzik, de igaz, hogy a Warner Will Smith-nek is "udvarolt", hogy játssza el a DC univerzumának intergalaktikus fejvadászát, Lobo-t, Annak ellenére, hogy Dwayne "The Rock" Johnson a közelmúltban kijelentette, hogy a film "csak egy kósza ötlet volt", ez a hír arra utalhat, hogy talán még sincs teljesen jegelve a projekt. Szerintetek jó ötlet volt Will Smith megkeresése? Vagy kinek kellene alakítani Lobo-t (majd valamikor) a filmvásznon?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.