Hirdetés

A zöld íjász 4. évad – Átnevezték Starling City-t

|

Hirdetés

Szép lassan közeleg az új szezon, szám szerint a negyedik premiere a CW-n futó Zöld íjász (Arrow) sorozatnak, melyről kiderült, újabb dolgot vesznek át az eredeti képregényből. Az új évadtól kezdve ugyanis hivatalosan is átnevezik Oliver Queen szülővárosát, mely a képregényben használt Star City nevet fogja viselni az eddigi Starling City helyett. A bejelentést Paul Blackthorne (Quentin Lance) tette meg, aki egy képet osztott meg Instagramján, melyen egy rendőrségi jelvénnyel pózol, amin már az új város neve látható. https://instagram.com/p/6flOFxDdD8/ Úgy fest a sorozat készítői tényleg a fejükbe vették, hogy az új évadtól kezdve mégjobban alapul vegyék a képregényt. Kezdve a sorozat nevének megváltoztatásával (melyet Arrowról Green Arrowra cseréltek), folytatva a képregényhűbb szereléssel, egészen a nyilatkozatokig, hogy az új etap visszatér a képregény gyökereihez, mind-mind erre utalnak. Kiváncsian várjuk a végeredményt. A zöld íjász 4. évada október 7-én tér vissza a képernyőkre.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.