Hirdetés

A zöld íjász 4. évad - Előzetesen a Constantine epizód

|

Hirdetés

Az NBC rövid életű sorozatának, a Constantine-nak a rajongói egy kellemes meglepetést kaptak idén augusztusban, amikor bejelentették, hogy Matt Ryan visszatér, mint John Constantine A zöld íjász (Arrow) c. sorozatba. A hírből akkor kiderült, hogy a színész az 5. epizód sztárvendége lesz a jelenleg futó 4. szezoban, mely a Haunted címet, és amely jövő héten kerül majd adásba. Ehhez a részhez érkezett most egy új előzetes. https://www.youtube.com/watch?v=UZzuwkqrMw0 A DC képregényeiben, John Constantine többek között a démonok, és a Lázár kútja (Lazarus Pit) szakértője, amely visszahozza az embereket a halálból. Azt régóta tudjuk, hogy Constantine jelenléte A zöld íjászban összefügg majd azzal, hogy Sara Lance (Caity Lotz), az első Fekete Kanári (Black Canary) visszatér a halálból a kútnak köszönhetően. A karaktert megölték a 3. évad premierjében, de miután kiderült, hogy Ő lesz az egyik főszereplője a jövőre érkező spinoff sorozatnak, a Legends of Tomorrow-nak, biztosra lehetett venni, hogy visszatér a halálból. Azonban Sara már a múlt heti epizódban feltámadt. Oliver húga, Thea (Willa Holland), aki szintén visszatért a kútnak hála még a tavalyi évadban, már dühöngött és tombolt a vérszomjtól. Mivel John Constantine egy híres ördögűző, démonszakértő és mestere a sötét varázslatoknak, lehetséges, hogy az ő segítségével fogják majd eltávolítani Sara-ból és Thea-ból is a gonosz nyomait, de ez pontosan csak a jövő heti részből derül ki.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.