Hirdetés

A zöld íjász 4. évad - Felfedték Oliver Queen új szerelését

|

Hirdetés

Ahogy arra számítani lehetett, a CW egyik zászlóshajója, A zöld íjász (Arrow) is tiszteletét teszi a Comic-Conon. Sokan várták, mivel lepik meg idén a rajongókat, és ennek keretén belül leplezték le a törvényen kívüli igazságosztó új ruháját, amit a 4. évadban fog viselni:

Arrow-Season-4-Costume
Az új ruha egy kicsit eltér a 3. felvonásban hordott szerkójától. A változtatások miatt tiszteletet parancsolóbb, kicsit fejlettebb lett a kinézete, de ez határozottan jobban áll a szuperhősnek. Ugyanakkor érdekes is, mivel tudjuk, hogy a 3. évad miként végződött, és ez felvet néhány kérdést a rajongóknak. Az új eljövetelről eddig annyit tudunk, hogy 5-6 hónapos ugrás lesz az időben a az előző szezonhoz képest, a főszál a H.I.V.E. szupergonosz szervezetre fog koncentrálni, a főellenség pedig Damien Darhk lesz (akit a nemrég bejelentett Neal McDonough fog alakítani). A 4. évadban flashback formájában eljutunk még Coast Citybe is, abba a városba, mely otthonául szolgál a DC univerzum egyik legnagyobb és leghíresebb szuperhősének, a Zöld Lámpásnak. Vajon feltűnik-e említés, vagy egy pillanatnyi jelenet erejéig? Hamarosan megtudhatjuk. A zöld íjász új évada október 7-én tér vissza a képernyőkre.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.