Hirdetés

A zöld íjász 4. évad - Megérkezett az első előzetes

|

Hirdetés

Szép lassan közelítünk A zöld íjász 4. szezonjának kezdetéig, melyhez a CW végre közzétette az első előzetest, ami bővelkedik az új jelmezekben és szereplőkben. Feltűnik többek között Matt Ryan alakításában Constantine, Mr. Terrific (Echo Kellum), Anarky (Alexander Calvert), az új évad főgonosza, Damien Darhk (Neal McDonough) is, aki maga lesz a „megtestesült gonosz”, de egy pillanat erejéig láthatjuk Sara Lance/White Canary (Caity Lotz) visszatérését is, aki a jövőre érkező Legends of Tomorrow-ban fog nagy szerepet játszani.   https://www.youtube.com/watch?v=vPXHDB6-QMk Az előzetes ott veszi fel a történet fonalát, ahol a 3. évad véget ért, mikor is Oliver úgy döntött, felhagy szuperhős énjével és új, nyugodt életet kezd Felicityvel. Ám mikor egy új fenyegetés jelenik meg Starling Cityben (melyet Ray Palmer emlékére neveztek át Star Cityre), Oliver úgy dönt, visszatér a terepre csapata oldalán, hogy megállítsák az ellenséget. A zöld íjász október 7-én tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.