Hirdetés

A zöld íjász 4. évad - Meglepő változáson esett át a főgonosz!

|

Hirdetés

Múlt héten kaptuk meg a CW jóvoltából a Zöld íjász 4. szezonjának első előzetesét, melyben először pillanthattuk meg az évad főgonoszát, Damien Darhkot, akit Neal McDonough fog alakítani. Most egy új kedvcsináló érkezett, mely ugyan rövidebb az előzőnél, de annál érdekesebb dolgot fedezhetünk fel benne. Kiderül ugyanis, hogy Darhknak szuperereje lesz a sorozatban! https://www.youtube.com/watch?v=z8HCgxHX8YE Felettébb érdekes változtatás, ugyanis a képregényekben Damien Darhk egyetlen szuperereje a hihetetlenül magas intelligenciája volt, de úgy tűnik, a karakter most emberfeletti frissítésen esett át. Egyenlőre nem tudni, milyen más képességek birtokában lehet, vagy hogy miként szerezhette őket, de ez érdekessé teheti a háttértörténetét, melyről már a 3. etap során is hallhattunk egy keveset.  Kiváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogat még számunkra ez a szezon. Hamarosan megtudjuk. A zöld íjász új évada október 7-én tér vissza a képernyőkre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.