Hirdetés

A zöld íjász 4. évad - Új főhadiszállással tér vissza Oliver Queen

|

Hirdetés

A CW egyik zászlóshajója, A zöld íjász (Arrow) idén már a negyedik évadjával tér vissza, hogy tovább görgesse Oliver Queen és csapata történetét. Az új szezonról eddig kiderült, hogy nem egy új karakter fog feltűnni mind a jó, és mind a rossz oldalon egyaránt; a fő történetszál a H.I.V.E. gonosz szervezetre fog koncentrálódni, a főgonosz pedig Damien Darhk lesz; Constantine is tiszteletét teszi majd egy epizód erejéig és Oliver új ruháját is megcsodálhattuk már. Most kiderült, maga a „barlang” is nagy fejlesztésen esik át, melyről az Entertainment Weekly posztolt egy képet, amit alább tekinthettek meg:

arrowlair
A képen nem egy újdonság akad. Megfigyelhetünk egy nagyobb területet, ahol az Arrow Team fog minden bizonnyal tanácskozni (ami egyébként eléggé kibővült. Vajon ki csatlakozott a csapathoz?); egy külön részt, ahol Felicity dolgozik majd; egy területet, ahol Oliver munkálkodhat, és egy garázzsal is gyarapodott a barlang. De nem ezek lesznek az egyetlen újítások, az évad során fokozatosan fogjuk felfedezni az újdonságokat, mely azt az érzetet adja majd, hogy ez az egész kicsit nagyobb, mint amit megszokhattunk az elmúlt 3 szezon során. A zöld íjász 4. szezonja október 7-én tér vissza a képernyőkre. Mit gondoltok, Nektek tetszik az új főhadiszállás?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.