Hirdetés

A zöld íjász „többé már sosem lesz ugyanolyan” – az utolsó 5 rész trailere

|

Hirdetés

A héten elkezdődött A zöld íjász harmadik évadának végjátéka Amerikában. Most trailert is kaptunk hozzá. Marc Guggenheim, a sorozat producere már korábban nyilatkozta, hogy a 18. rész után a „show többé már nem lesz ugyanolyan. És valóban. A mostani trailer után már biztosak lehetünk az igazában. Az ügyesen tálalt és szépen felvezetett marketing kampány biztosítja, hogy a CW szép évet zárhat majd a nézettség szempontjából. A tini-csatorna státuszát egyre inkább szuperhős-csatornára váltó CW határozott nézettségnövekedést könyvelhetett már eddig is el az Íjásznak és spinoffjának a Flash-nek köszönhetően. Nem csoda, hogy merte vállalni egy újabb spinoff, a Brandon Roth nevével fémjelzett A.T.O.M. pilot nélküli, azonnali berendelését a következő szezonra. Addig persze el kell varrni Ray Palmer szálait is, amire – legalábbis a szerelemi szálat illetően – kapunk némi instrukciót az új előzetesben. Aki nem követi részről-részre A zöld íjász amerikai kiadását, annak ajánlom, hogy most fejezze be az olvasást, mert spoileresen folytatom. Tehát a 18. részben egész Starling számára kiderült, hogy Oliver Queen az Arrow. Aztán meg, vagy mégsem? (Köszönjük, Roy.) De az okos és dörzsölt sorozatnézők bizony tudják, hogy Ra’s al Ghul nem véletlen kulcsfigurája a 3. évadnak és Olivernek Ra’s-zá válása elkerülhetetlen fordulat. A trailer utolsó mondata pedig meg is erősíti sejtéseinket: „I’m Al Saheem Wareeth Al Ghul, Heir to the Demon and you will obey!” Tehát, némi szabad fordításban: „Én vagyok az Íjász, a Démon örököse, és ti mind engedelmeskedni fogtok!” Izgalmas fordulat, nem kétség. Bár néhányan azért élünk a gyanúperrel, hogy Greg Berlati és Marc Guggenheim még tartogat meglepetéseket. Az előző évadokban is többször előfordult, hogy elhitettek valamit a rajongókkal, de csak azért, hogy még nagyobb legyen a megdöbbenés. Egy biztos, a 21. rész címe Al Saheem, ami azért jelent valamit. De hogy mi történik a maradék két részben? Másfél hónap és kiderül. A következő részben meg, hogy kié lesz az évad nagy halála. (A legtöbb tipp szerint Royé…) https://www.youtube.com/watch?v=WFk7uixvN9s  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.