Hirdetés

A Zombieland 2 továbbra is tervben van

|

Hirdetés

A Deadpool írópárosa (Paul Wernick és Rhett Reese) nem idén hozott össze először ilyen váratlan sikert, mert 2009-ben már robbantottak egy nagyot a Zombielanddel, aminek továbbra is tervben van a folytatása a Sonynál. Még elég ingatag lábakon áll, hisz a stúdió még 2014 őszén kezdte el hangoztatni, hogy komolyan dolgoznak rajta, de jelenleg is csak az előkészületeknél tartanak. A rendezői székbe visszatérne Ruben Fleischer, nélküle állítólag elképzelhetetlen egy második rész. A forgatókönyvet, kapaszkogjunk meg, a Feláldozhatók és a Godzilla reboot írója Dave Callaham készíti. A másik sarkalaots pont, ha mindenkit (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone, Abigail Breslin és Amber Heard) vissza szeretnének hozni, az nem lesz olcsó mulatság, és komoly nehézségekbe ütközhetnek, hisz a nagy részük már elég elfogalalt. Az Amazonra készült egy nem túl hosszú életű sorozat. Az első rész a hazai 75 és a nemzetközi 102 millióval elég szépen hozott a mindössze 28 milliós költségvetéshez képest. Konkrét információk még nincsenek, de a Zombieland 2 készül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.