Hirdetés

A Zsivány Egyes átlépte az egymilliárdos bevételt világszinten

|

A 2016-os filmtermésből ez a negyedik film, ami elérte ezt a számot.

Hirdetés

Biztos nem fog senkinek sem meglepetést okozni, hogy ennyire dübörög a Star Wars univerzum. A 2 évvel ezelőtt megjelent Ébredő erő után a Zsivány Egyes is elérte bő egy hónap alatt az egymilliárdos bevételt a világpiacon. 

Hirdetés

A hazai bevételi mutató jelenleg 512.2 millión áll, amihez a nemzetközi piac közel 500 millió dollárt ad hozzá, így ez az eddigi legsikeresebb olyan Star Wars mű, ami nem a fősodorhoz tartozik.

A Disney megveregetheti a saját vállát a tavalyi éve miatt. 2016-ban három film lépte át az egymilliárdos küszöböt, és mind a három az ő forgalmazásában került a mozikba: Szenilla nyomában (1.02 milliárd), Zootropolis (1.024 milliárd), és a Disney édes gyermeke, azaz a Marvel stúdió által forgalmazott Amerika Kapitány: Polgárháború (1.153 milliárd). Igaz 2017-et írunk már, de a Zsivány Egyes is a tavalyi tábort erősíti.

Az ébredő erő ugyanebben az időszakban már 880 milliós bevételnél járt Amerikában, világszinten pedig körülbelül 1.940 milliárd dollárnál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.