Hirdetés

Aaron Taylor-Johnson szerint nincs tervben a Kick-Ass 3

|

Az első Kick-Ass film viszonylag jól szerepelt 2010-ben, amikor majd 100 millió dollárt hozott 30 milliós költségvetésből. A folytatás azonban csak 60 milliót gyűjtött be hasonló büdzséből.

Hirdetés

Most, hogy Aaron Taylor-Johnson a Godzillát promózza, az egyik interjú során felmerült a kérdés, hogy vajon számíthatunk-e Kick-Ass 3-ra? "Nem fűz szerződés a Kick-Ass 3-hoz, de ez a 2. rész esetében is így volt. Nem zárható ki [egy harmadik film], de ez egyenlőre nincs tervbe véve." Johnson hajlama a visszatérésre azonban nem biztos, hogy elég a Universal Picturesnek, tudván a pénzbeli kockázatokról és arról, hogy a bevételek azt mutatják, hogy a rajongók kezdenek elpártolni a franchisetól.
Ti megnéznétek egy harmadik filmet az önjelölt szuperhősökről?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.