Hirdetés

Abraham Lincoln, a szuperhős

|

Timur Bekmambetov különleges ember. Kazah, mégis orosz filmkészítőként ismerte meg a világ az Éjszakai őrség bemutatójakor.

Hirdetés

Orosz filmesként kezdte, mégis a legnagyobb amerikai színészekkel dolgozott már, a Wanted-ben Angelina Jolie-ból és Morgan Freeman-ből faragott emberfölötti gyilkost. Bekmambetov azóta igazi amerikai filmkészítővé vált, és most az USA egyik legnagyobb történelmi figuráját, a rabszolga-felszabadítást végbevivő elnököt, Abraham Lincolnt tette hősévé. Úgy, ahogy valószínűleg egyetlen amerikai sem mert volna – hiszen az Abraham Lincoln, a vámpírvadász-ban (Abraham Lincoln, Vampire Hunter, hazai bemutató: augusztus 9.) a 16. elnök éjszakánként vérszívó szörnyekkel küzd.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.