Hirdetés

Abraham Lincoln, a vámpírvadász - Lincoln a plakáton

|

Megérkezett Timur Bekmambetov és Tim Burton közös produkciója, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász plakátja.

Hirdetés

Az Egyesült Államok legendás, 16. elnöke, Abraham Lincoln (Benjamin Walker) sokáig az emberi szabadságjogok állhatatos védelmezése, szomorú halála, dús körszakálla és cilindere miatt volt híres. Pedig az embereknek valami egészen más miatt kellene ismernie és tisztelnie őt. A vámpíroknak pedig más miatt kellene félnie tőle. A jövendőbeli elnök még csak kilenc éves volt, amikor elárvult. Akkor még nem is sejtette, mi okozta édesanyja korai, tragikus halálát. Amikor viszont rájött az igazságra, csupán egyetlen célt tűzött maga elé: a bosszút. Elhatározta, hogy megtisztítja a földet a vámpíroktól és rabszolgatartó emberi szövetségeseiktől – ha kell, még polgárháborút is indít ellenük.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.