Hirdetés

Acélember 2 Supergirllel, Bizarróval és Brainiackel?

|

Hirdetés

A DC filmes univerzuma még gyerekcipőben jár az eddigi egyetlen filmjével, de jövő évtől kezdve elkezdődik a bővülés az Öngyilkos Osztaggal, illetve a Batman vs Supermannel, ami alapján már el lehet dönteni, hogy megérte-e a Marvel nyomdokaiba lépnie a másik képregény-óriásnak.  A különböző hősök összeverbuválása mellett kissé háttérbe szorult Superman, már ami az önálló filmjét illeti. Ugyebár legutóbb az volt a nagy hír, hogy akár George Miller is rendezheti majd az Acélember 2-t, és állítólag a Warner Bros. továbbra is tárt karokkal várja a Mad Max: A harag útja rendezőjét a saját berkjeibe. Most a történettel kapcsolatban is új pletykák kerültek a napvilágra, melyek szerint akár három ikonikus képregény figura is felbukkanhat a folytatásban: nevezetesen Brainiac, Bizarro, illetve maga Superman unokatestvére, Supergirl is. Lehetséges spoilerek következnek, ennek fényében olvassatok tovább. Az Acélemberben Zod Generális ugyebár a kriptoni kódex után kutakodott, melyet Supermanben talált meg. Brainiac, az intelligens, de igen gonosz robot is ezt a kódexet fogja keresni, de Superman helyett Supergirltől akarja azt majd megszerezni. Brainiac a meglévő kriptoni tudásával létrehozza Bizarrót, Superman bizarr mását, akit Supergirl után küld a kódex reményében, ami minden bizonnyal nagy csetepatékhoz fog vezetni. Természetesen semmi sincs megerősítve, mindenesetre azt tudjuk, hogy Zack Snyder és David S. Goyer mindenképp szerepeltetni akarták Supergirlt az Acélember folytatásában, és állítólag pont ez a vetület keltette fel George Miller érdeklődését is a rendezéssel kapcsolatban. Mit szólnátok ha Superman kalandjai Brainiackel és Bizarróval folytatódnának 2019-ben?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.