Hirdetés

Acélszív – Megvan a forgatókönyvíró

|

Hirdetés

A Fox vászonra viszi Brandon Sanderson Acélszív című regényét, a forgatókönyvírás nemes feladatát pedig Carter Blanchard (Angyal kontra démon) kapta meg. A rendező személye még nem dőlt el biztosan, de jelen állás szerint Shawn Levy (Vasököl, Éjszaka a múzeumban) a legesélyesebb.

acelsziv1

Az Acélszív egy anti-szuperhős történet, ahol az átlagos emberek felett a különleges képességekkel bíró, úgynevezett Idolok vették át a hatalmat. Közülük a leghatalmasabb Acélszív, aki uralja az elemeket és még a golyó sem fog rajta. Az Idolok ellen már csak az emberek egyetlen csoportja, a magukat Leszámolóknak nevezők lázadnak. Hozzájuk szeretne csatlakozni David Charleston, aki birtokában van egy nagyon értékes információnak: a saját szemével látta, hogy Acélszív valójában sebezhető. A Fox idén januárban vette meg a jogokat Sanderson regényének adaptálásra. A könyvekből magyar nyelven még csak az első rész, az Acélszív jelent meg – de a történet folytatódik a Mitosis és a Firefly című kötetekkel. A Mitosis igazából csak egy „másfeledik”, rövidebb kiegészítő kötet. A következő, Calamity című részt 2016-ra ígéri olvasóniak Sanderson.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.