Hirdetés

Ad Astra - itt van a legújabb előzetes Brad Pitt sci-fijéhez

|

Teljes értékű kedvcsinálót kapott az Út a csillagokba.

Hirdetés

Habár előtte inkább kalandfilmeket (Z, az elveszett város) és intimebb hangvételű bűndrámákat (A bűn állomásai, Az éjszaka urai) rendezett, James Gray ezúttal a sci-fi műfajához nyúl Brad Pittel a főszerepben. A sokat halogatott Ad Astra (eredetileg januárban mutatták volna be) most vadonatúj előzetest kapott, ami alapján továbbra is úgy fest, megérte ennyit várni rá.

Hirdetés

A filmben Pitt a mérnök Rory McBride-ot alakítja, aki a történet szerint a Naprendszer peremvidékére utazik, hogy megtalálja a húsz évvel korábban a Neptun irányába induló, rég eltűnt édesapját, és a végére járjon egy a bolygónkat fenyegető rejtélynek. A legfrissebb képsorokból ítélve a hangvétel Gray előző filmjeihez hasonlóan személyesebb jellegű lesz, ráadásul a főszereplőt alakító Brad Pitt mellett olyan színészgárdával operál, mint Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga, valamint Donald Sutherland. A rendező a forgatókönyvet A rejtély írógárdájában dolgozó Ethan Gross-szal együtt írta.

Az Ad Astra - Út a csillagokba előreláthatólag szeptember 19-én debütál a hazai mozikban, addig is nézzétek meg az előzetest és egy vadonatúj plakátot is a filmhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.