Hirdetés

Adam Driver újabb különleges szerepet vállalt el

|

Mindenki Kylo Renje ezúttal Che Guevarával lóg majd együtt.

Hirdetés

Jeff Nichols filmrendezőtől legutóbb 2016-ban a Loving című szerelmes filmet láthattuk (Joel Edgerton és Ruth Negga főszereplésével), újabban pedig a Yankee Comandante című mozin munkálkodik, amelynek szereposztása most egy igazán szimpatikus névvel bővült. 

Hirdetés

Adam Driver lesz a főszereplője Nichols filmjének, akivel a rendező korábbi, Éjféli látomás című sci-fijében már dolgozott együtt. A Yankee Comandante egy megtörtént esetet fog feldolgozni, alapját pedig egy a New Yorkerben megjelent cikk adja, valamint az abból készült regény, melyet Mitch Weiss és Michael Sallah írt (és amelynek a címe: The Yankee Comandante: The Untold Story of Courage, Passion and One American's Fight to Liberate Cuba). Mind a könyv, mind a cikk két férfi parancsnoki rangra való felemelkedését meséli el a kubai forradalom idején. Egyikük Che Guevara, míg a másik egy ohiói férfi, bizonyos William Alexander Morgan - ez utóbbit fogja megformálni Driver. 

A film korábban, 2012-ben már tervben volt, akkor George Clooney szemezett a jogokkal, végül azonban nem lett belőle semmi, mivel túl sokáig lebegett a semmiben (értsd: a "development hell"-ben), most azonban Jeff Nichols vezényletével talán tető alá kerül a projekt. Nichols a hírek szerint maga írja majd a forgatókönyvet (ahogyan előző filmjeinek szkriptjét is maga dolgozta ki), a forgatás pedig elvileg 2021-ben indul el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.