Hirdetés

Adam McKay érdekes környezetbe helyezné a 3. Ron Burgundy filmet

|

A rendező nem először játszik el a Ron Burgundy harmadik részének gondolatával.

Hirdetés

A híres Ron Burgundy legendája és a vegyes fogadtatású második epizód után szinte minden rajongó egyhangúan teszi fel a kérdést Adam McKaynek, hogy lesz-e harmadik rész, és ha igen, mikor. Erre a direktor sosem tud pontos választ adni, de az biztos, hogy már évek óta szeret eljátszani a harmadik epizód gondolatával. Ezúttal arról beszélt, hogy milyen időszakba helyezné a történetet.

Hirdetés

McKay az eddigieknél jóval komorabb környezetbe rakná a flúgos hírmondókat:

Csak egy fél mondatban tudok erről beszélni. Nem tudom, hogy emlékeznek-e az első, vagy akár a második iraki háborúra. Azt hiszem, hogy inkább a másodikra gondolok. Beépítettek oda az amerikaiak újságírókat is, és ez egy nagy ötletet adott nekünk. Nem mondhatok erről sokat, de Ron Burgundy, Veronica Corningstone, és a híradós csapat lehetnének ezek az újságírók. 

Még 2015-ben úgy nyilatkozott McKay, hogy a harmadik rész sztorija körvonalazódhatna az Internet és az új média körül. A mostani ötlete kissé eltér ettől, de ez még nem azt jelenti, hogy ne ötvözhetné a kettőt. Persze ezekről egészen addig csak feltételes módban beszélhetünk, amíg zöld utat nem kap a projekt, ami még évekbe telhet, ha egyáltalán megvalósul.

Ti szívesen néznétek egy harmadik részt?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.