Hirdetés

Adam McKay írhatja A Hangya 2-őt

|

Hirdetés

A Hangya mögötti drámázás már-már legendás és talán sosem tudjuk meg a valódi okát annak, hogy Edgar Wright vajon miért hagyta ott a projektet, de szerencsére a váltás is elég jó munkát végzett a Marvel egyik legjobbnak kikiáltott forgatókönyvével. A rendezői székbe Peyton Reed érkezett, a szkriptet pedig Adam McKay (A híres Ron Burgundy legendája) és Paul Rudd írták át kissé. Most, hogy a stúdió bejelentette a folytatás, azaz az Ant-Man and the Wasp érkezését, és Reed visszatérése is a levegőben van, már csak az a kérdés, hogy ki körmölheti az új filmet. McKay legfrissebb nyilatkozatából kiderül, hogy vevő lenne rá, hogy ismét Marvel produkción dolgozzon, de nem feltétlenül ez az egyetlen lehetőség a szeme előtt:

Épp a minap beszéltem erről [Paul] Rudd-al. Meglátjuk mi lesz még, de mindenképpen jó lenne [visszatérni]. Imádtam a Marvel-el dolgozni, de vannak más projektjeim is készülőben. Az egyik inkább drámai, a másik pedig komikus, némi politikai fűszerezéssel. Ja meg ott egy TV sorozat ötlete is, amin egy ideje már agyakol.

McKay jelenleg a legutóbbi projektjének A nagy dobás-nak a premierjére készül fel, ami tele van A-listás sztárokkal. 2016-ban érkezik még a The Brothers Grimsby és a The Boss, amelyekben produceri szerepeket látott el. Azt azért nem mernénk állítani, hogy a Marvel-el nehéz együtt dolgozni, de a szuperhős gyáros biztosan nem való mindenkinek. Wright békében távozott, de a Thor: Sötét világ rendezője, Alan Taylor kifejezetten negatív tapasztalatokat szerzett és a Bosszúállók atyja, Joss Whedon is kiégett már a temérdek film alatt. Viszont figyelembe véve, hogy McKay láthatóan nagyon élvezte a közös munkát, nem lenne meglepő, ha a stúdió továbbra is vele szeretne dolgozni. Persze ne feledjük, hogy ő csupán átdolgozta A Hangya már meglévő forgatókönyvét, úgyhogy érdekes lenne látni, hogy mire megy akkor, ha az egészet neki kell megírnia.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.