Hirdetés

Adam McKay mindenképpen részt vesz az Ant-Man and The Wasp filmben

|

Hirdetés

Adam McKay vígjátékmester, aki többek között a Hangya egyik írója is, nagyot lépett előre a ranglétrán idei művével, A nagy dobással, ami hozott egy pár Oscar jelölést a konyhára. Éppen ezért úgy döntött, hogy tovább folytatja a más műfajokban való barangolását, és ennek része lesz a Hangya folytatása, az Ant-Man and The Wasp is. Igaz, erről már korábban is volt szó, a direktor csak most erősítette meg. Rajta kívül visszatérnének a legfőbb résztvevők, köztük Peyton Reed rendező, illetve a két főszereplő: Paul Rudd és Evangeline Lilly is. Így nyilatkozott az ügyről:

Már tárgyalunk a Marvellel, és nagyon úgy néz ki, hogy engem is bevonnak. Nem tudom, hogy rögtön az első oldaltól, vagy csak később, de a lényeg, hogy részt veszek benne.
Ezen kívül külön üzent vígjátékainak rajongóihoz a következő filmtervével kapcsolatban, mely egy bevándorlással kapcsolatos történet lenne:
Már beszéltem  Will Ferrell-lel és John C. Reilly-val, hogy szeretnék velük egy bevándorlós komédiát rendezni. Próbálom ezt a témát elég keményen megfogni. Vannak érdekes ötleteim. Próbálom nem szájbarágósra megcsinálni. Azt akarom, hogy a nézők csak épphogy ne essenek ki a székükből. Ezen még dolgoznom kell, de majd meglátjuk, hogy mire jutok.
Reméljük, hogy méltó filmet kap utódjául a Taplógáz és a Tesó-tusa, mely szintén a két színész főszereplésével készült a McKay istállóban (Ha nem számítjuk A híres Ron Burgundy legendájának második részét, ahol Reillynak cameo szerep jutott csak). Addig is sok sikert az idei Oscarhoz. Az Ant-Man folytatás csak ezek után, 2018 júliusában érkezik majd.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.