Hirdetés

Adam McKay sem akar Ant-Mant rendezni

|

Mióta Edgar Wright rendező kiszállt a Marvel új szuperhősfilmje mögül, a stúdió sietve próbálja pótolni az űrt.

Hirdetés

Miután több filmkészítőn is végigfutottak, Adam McKaynek (A híres Ron Burgundy legendája) ajánlották fel végül a projektet. McKay nem csupán rendező, hanem egy nagyon elfoglalt producer is egyben, így egy Ant-Man kaliberű film igencsak szűkösen férne be az idejébe. Illetve már tudjuk, hogy bele se fért hiszen a direktor twitteren osztotta meg, hogy nem tudja vállalni a munkát: "Igen, találkoztam a Marvellel, de jelenleg több másik filmmel is foglalkoznom kell. Nem hiszem, hogy működne." Ezek után még két lehetséges rendező maradt akik már találkoztak is a stúdióval, Rawson Marshall Thurber (Családi üzelmek) és Ruben Fleischer (Zombieland).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.