Hirdetés

Adam Sandler aláírt a Hello Ghostra

|

A Hello Ghost egy vígjáték egy kis természetfelettivel megspékelve. A rendezői székben Chris Columbus (Harry Potter, Mrs Doubtfire, Reszkessetek betörők) ül, a főszerep pedig Adam Sandleré.

Hirdetés

A történet szerint egy férfi balul sült öngyilkossági kísérlete után képes lesz látni a szellemeket. Miközben újra visszatér az életkedve és beleszeret egy nővérbe, rá kell jönnie, hogy az egyetlen mód, hogy megszabaduljon a négy szellemtől akik rászálltka, az az, hogyha segít nekik teljesíteni az utolsó kívánságukat. A Hello Ghost egy 2010-es kóreai film remakeje, melynek forgatókönyvét Karen Croner (Admission) írja. A megjelenés valamikor 2014-ben esedékes.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.