Hirdetés

Adam Sandler és a Távkapcs rendezőjének új filmje

|

Adam Sandler hamarosan újabb vígjátékkal próbál megnevettetni minket, de már az utolsó pár darabbal sem sikerült. Talán visszatérve egy korábbi rendezőhöz sikerülhet neki?

Hirdetés

Az utóbbi időben Adam Sandler komikusi tehetsége mintha megkopott volna, pedig élvezhető vígjátékokból nem egyet feltud mutatni a múltjából, azonban a Jack és Jill a szakma legalja volt (fogalmunk sincs Al Pacino hogy adhatta hozzá a nevét). Nagyon úgy tűnik, hogy a színész maga is érzi a lejtmenetet, ezért az egyik újabb filmjének azt a Frank Coraci rendezőt választotta, akivel korábban már háromszor is dolgozott együtt. Az 1998-as Nászok ásza és A vizesnyolcas, valamint a 2006-os Távkapcs nem voltak éppen a filmipar csúcsai, de korrekt iparosmunkák voltak, amikben akadtak jó poénok is. Coraci és Sandler tehát ismét összeállnak, hogy a Warner Bros. égiszében elkészíthessenek egy eleddig ismeretlen című romantikus vígjátékot, amelynek középpontjában egy pár áll, akik egy katasztrófális randi után a családi üdülőhelyen ragadtak korábbi házasságaikból származó gyermekeikkel. A forgatókönyvet Ivan Menchell (Jonas, A dadus) és Claire Sera hozták össze, majd Rodney Rothman (David Letterman-show) foltozgatott rajta ezt-azt. A produceri teendőkből Adam Sandler produkciós cége, a Happy Maddison is kiveszi a részét. A Variety szerint a Warner igyekszik mielőbb megtalálni a megfelelő női főszereplőt (korábban Drew Barrymore volt az esélyes), ugyanis májusban már neki is állnának a forgatási munkálatoknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.