Hirdetés

Adam Sandler még mindig "menő" - Íme az Arany Málna jelöltjei

|

Hirdetés

Kihirdették az anti-Oscar, vagyis az Arany Málna-díjra esélyes filmek, színészek, rendezők és forgatókönyvírók listáját. Adam Sandler idén is "népszerű" olyan filmekkel, mint a Pixel vagy A cipőbűvölő (habár utóbbi inkább egy korrekt, de inkább elszalasztott lehetőség), A szürke ötven árnyalata vagy a rebootolt Fantasztikus Négyes szereplésén sincs mit különösebben csodálkozni, ahogy valószínűleg már Channing Tatum is bánja, hogy anno aláírt a Jupiter felemelkedésére. Alább megtekinthető a lista. Ti kinek adnátok/kihez vágnátok az Arany Málnát? LEGROSSZABB FILM Fantasztikus négyes A szürke ötven árnyalata Jupiter felemelkedése A pláza ásza Vegasban Pixel LEGROSSZABB SZÍNÉSZ Channing Tatum - Jupiter felemelkedése Jamie Dornan - A szürke ötven árnyalata Johnny Depp - Mortdecai Adam Sandler - A cipőbűvölő és Pixel Kevin James - A pláza ásza Vegasban LEGROSSZABB SZÍNÉSZNŐ Katherine Heigl - Otthon, édes pokol Dakota Johnson - A szürke ötven árnyalata Mila Kunis - Jupiter felemelkedése Jennifer Lopez - A szomszéd fiú Gwyneth Paltrow - Mortdecai LEGROSSZABB FÉRFI MELLÉKSZEREPLŐ Chevy Chase - Hot Tub Time Machine 2 és Vakáció Josh Gad - Pixel és Bérhaverok Kevin James - Pixel Jason Lee - Alvin és a mókusok – A mókás menet Eddie Redmayne - Jupiter felemelkedése LEGROSSZABB NŐI MELLÉKSZEREPLŐ Kaley Cuoco - Alvin és a mókusok – A mókás menet –csak hang és Bérhaverok Rooney Mara - Pán Michelle Monaghan - Pixel Julianne Moore - A hetedik fiú Amanda Seyfried - Káosz karácsonyra és Pán LEGROSSZABB RENDEZŐ Andy Fickman - A pláza ásza Vegasban Tom Six - Az emberi százlábú 3 Sam Taylor-Johnson - A szürke ötven árnyalata Josh Trank - Fantasztikus négyes A Wachowski tesók - Jupiter felemelkedése LEGROSSZABB FORGATÓKÖNYV Fantasztikus négyes - Simon Kinberg, Jeremy Slater, Josh Trank A szürke ötven árnyalata - Kelly Marcel Jupiter felemelkedése - Andy és Lana Wachowski A pláza ásza Vegasban - Kevin James, Nick Bakay Pixel - Tim Herlihy, Timothy Dowling LEGROSSZABB REMAKE, KOPPINTÁS, VAGY FOLYTATÁS Alvin és a mókusok – A mókás menet Fantasztikus négyes Hot Tub Time Machine 2 Az emberi százlábú 3 A pláza ásza Vegasban LEGROSSZABB FILMES PÁROS VAGY CSAPAT A Fantasztikus négyes - Fantasztikus négyes Johnny Depp és a felragasztott bajsza - Mortdecai Jamie Dornan és Dakota Johnson - A szürke ötven árnyalata Kevin James és a segwaye, valamint a felragasztott bajsza - A pláza ásza Vegasban Adam Sandler és bármelyik pár cipő - A cipőbűvölő A LEGNAGYOBB FEJLŐDÉS Elizabeth Banks - Az Arany Málna-díjas Movie 43-tól a Tökéletes hang 2-ig M. Night Shyamalan - Az Arany Málna-díjaktól és jelölésektől a The Visitig Will Smith - A Föld utántól a Sérülésig Sylvester Stallone - Az Arany Málna-bajnoki címtől a Creed – Apollo fiáig

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.