Hirdetés

További filmekre szerződött le Adam Sandler a Netflixhez

|

Adam Sandler és a Netflix együttműködése úgy tűnik, hogy felettébb gyümölcsöző volt, ugyanis a felek meghosszabbították azt, tehát újabb közös produkciókra számíthatunk.

Hirdetés

Bár mi már valahol a 2008-as Ne szórakozz Zohannal! környékén elvesztettük az érdeklődésünket Adam Sandler munkásságára iránt, a színész azóta is futószalagon gyártja a vígjátékokat, amelyek között néha felbukkan egy-egy üde színfolt is (Hotel Transylvania). 

Hirdetés

Nagy visszhangot kapott a hír, mikor 2014-ben bejelentésre került, hogy Adam Sandler leszerződött a világ legnagyobb streaming szolgáltatásával négy exkluzív filmre, amelyek közül eddig kettő jelent meg (a The Ridiculous 6 és a The Do-Over), valamint április 14-én debütál a harmadik, a Sandy Wexler. A Netflix statisztikái szerint az első két film hatalmas sikert könyvelhetett el és nem várnak kevesebbet a következőtől sem, éppen ezért a cég szeretné folytatni a gyümölcsöző kapcsolatot a színésszel és újabb négy filmet rendeltek be. 

Az új projektekről egyelőre semmit sem tudni, elvégre még a korábbi megállapodás negyedik filmje sem jelent meg, de a Sandy Wexler bemutatkozása után nyilván többet tudunk majd. Nektek hogy tetszett a The Ridiculous 6 és a The Do-Over? Örültök a bővítésnek?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.