Hirdetés

Adam Sandlerre voltak a legtöbben kíváncsiak a Netflixen, de akadnak más meglepetések is

|

A streamingszolgáltató lehozta a 2019-es év legnépszerűbb tartalmait.

Hirdetés

Hogyha legalább két percet megnéztetek az Adam Sandler és Jennifer Aniston főszereplésével készült Gyagyás gyilkosság (Murder Mystery) című vígjátékból, akkor ti is hozzájárultatok ahhoz, hogy ez legyen 2019 legnépszerűbb tartalma a Netflixen. Vagyis az állítás ott megbukik, hogy a streamingóriás által közzétett listák csak az amerikai előfizetőket vették figyelembe a globális nézettség helyett, de azért így is könnyedén felszaladhat bárki szemöldöke, ha belegondol, hogy a Netflix szerint egy teljes film megtekintésének számít, ha valaki "két vagy több percet" néz valamiből a bemutatásától számított első 28 napban.

Hirdetés

Mindenesetre ezek a listák így is nagyszerűen tükrözik, hogy mik voltak a 2019-es év legnagyobb durranásai a Netflixen. Természetesen Adam Sandler vígjátéka mellett az évadról évadra nézettségi rekordokat döntő Stranger Things vezeti a sort, azonban rengetegen voltak kíváncsiak Ryan Reynolds és Michael Bay közös agymenésére a Six Underground - Hatan az alvilágból képében, de egyáltalán nem panaszkodhat Martin Scorsese és a Vaják alkotócsapata sem. A streamingszolgáltató közzétette külön-külön az éves sorozatos és filmes toplistáit, illetve egy vegyeset is, amiket tovább görgetve tudtok egészében szemrevételezni.

A legnépszerűbb 2019-es bemutatók:

1. Gyagyás gyilkosság
2. Stranger Things - 3. évad
3. Six Underground - Hatan az alvilágból
4. A hihetetlen család 2.
5. Az ír
6. Vaják
7. Határok mentén
8. Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány
9. Az esernyő akadémia
10. Útonállók

A legnépszerűbb 2019-ben debütáló sorozatok:

1. Stranger Things - 3. évad
2. Vaják
3. Az esernyő akadémia
4. Halott vagy
5. Te - 2. évad
6. When They See Us
7. Hihetetlen
8. Szexoktatás
9. 13 okom volt
10. Szuperhőst nevelek

A legnépszerűbb 2019-ben debütáló filmek:

1. Gyagyás gyilkosság
2. Six Underground - Hatan az alvilágból
3. A hihetetlen család 2.
4. Az ír
5. Határok mentén
6. Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány
7. Útonállók
8. Pókember: Irány a Pókverzum!
9. Ralph lezúzza a netet
10. Titkos megszállottság

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.