Hirdetés

Megépítették Tony Stark legendás páncélját

|

Az Állítólag egyik egykori műsorvezetője sokunk gyermekkori álmát váltotta valóra.

Hirdetés

Adam Savage nevét remélem senkinek nem kell bemutatnom, ugyanis ő volt a Discovery Channelen közel egy évtizedig futó Állítólag (MythBusters) című sorozat egyik oszlopos tagja, ahol műsorvezető társa, Jamie Hyneman társaságában a Hollywoodban használt filmes trükkökről igyekeztek lerántani a leplet, vagyis arra voltak kíváncsiak, hogy az adott mutatvány vajon a valóságban is megvalósítható-e.

Hirdetés

Ugyan Savage néhány éve már nem erősíti az időközben rebootolt Állítólag csapatát, ez nem jelenti azt, hogy felhagyott volna a hobbijával, vagyis hogy továbbra is olyan fantasztikus szerkentyűket építsen, melyek láttán a földön keressük az állunkat. Új műsorában, a Savage Buildsben nemrég arra vállalkozott, hogy megépíti a Marvel Filmes Univerzumból ismerős Vasember páncélt, amelyet az EOS nevű 3D nyomtatással foglalkozó cég segítségével keltett életre.

Bár Savage változata a filmes verzióval ellentétben titániumból, nem pedig vasból készült, ez mit sem vont le annak golyóállóságából, ami egy 22,9 mm-es és egy 45 mm-es lövedéket is képes volt minden gond nélkül felfogni. A páncél elkészítéséhez természetesen a Marvel Studiosnak is volt egy-két szava, akik készséggel kisegítették Adamet és csapatát a filmben használt páncél tervrajzaival, hogy az minden részletében olyan lehessen, mint amilyennek Tony Stark anno megálmodta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.