Hirdetés

Addig nem jöhet az új Batman film, amíg nem tökéletes a forgatókönyv

|

Ben Affleck szerint addig nem számíthatunk a szóló Batman filmjére, amíg nem viszik tökélyre a szkriptet.

Hirdetés

Áprilisban a Warner Bros. CinemaConon tartott prezentációja során Kevin Tsujihara vezérigazgató megerősítette, hogy valóban készül az új Batman film, Ben Affleck főszereplésével. A stúdió azóta sem jelentette be, hogy mikor érkezhet a reboot, viszont 2018. október 5-re és 2019. november 1-re kitűzött két DC-s premiert, amelyek közül az egyik sokak szerint a Sötét Lovag legközelebbi szóló kalandját rejtheti. Az Igazság Ligája forgatásán adott interjúja során, Affleck elárulta, hogy valóban ő rendezi és írja (Geoff Johns-al kiegészülve) a filmet, ám nem biztos, hogy elkészül a bejelentett dátumok egyikére.

Hirdetés

A Collider múlt héten beszélt a színésszel, aki azt mondta, hogy a Warner Bros.-nak már van elképzelése a premier időpontjáról, de nem biztos, hogy addigra eltudja készíteni a filmet. Affleck elmondása szerint, nem szeretne belevágni a továbbiakba, egy félkész forgatókönyvvel.

"Azt hiszem van egy kitűzött dátumuk. Viszont nem vagyok benne biztos, hogy tudom tartani azt a határidőt, mert a szkript még nincs készen. Én nem fogok belekezdeni egy filmbe addig, amíg nincsen egy jó forgatókönyv a kezemben, mert tapasztaltam már, hogy semmi jó nem származik abból, ha egy olyan szkripttel vágsz neki a forgatásnak, ami még nem elég jó."

Ben Affleck Geoff Johns-al közösen írja a történetet, amelynek részleteiről egyelőre semmit sem tudunk. Voltak már olyan pletykák, amik azt állították, hogy a filmben számos ikonikus ellenféllel találkozhatunk, de egyiket sem erősítették meg. Az író/rendező elárulta, hogy az alkotás melyik fázisában járnak:

"Van egy forgatókönyvem, de még dolgozunk rajta, mert nem vagyok annyira megelégedve vele, hogy belevágjak egy Batman filmbe, amihez nagy elvárásokkal állok. Számomra egy nagyon magas lécet kell átugrania. Nem csak úgy állok hozzá, hogy 'Jah, ez lehet, hogy jó lesz így, próbáljuk meg.'"

Ben Affleck jelenleg az Egyesült Királyságban forgatja az Igazság Ligáját, illetve legfrissebb rendezésén, a Live By Night-on is munkálkodik, ami 2017. október 20-án érkezik a mozikba. Nagyon várjuk már, hogy az új Batman filmet is láthassuk, és külön örülünk annak, hogy Affleck mindent megtesz azért, hogy megérje a várakozást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.