Hirdetés

Adjon neked jó tanácsot Jeff Bridges!

|

Spirituális kézikönyvet ír az Oscar-díjas Jeff Bridges, amelyben eligazítja az olvasót az élet nagy dolgaiban, és segít neki abban, hogy megtalálja a boldogságot.

Hirdetés

A mű címe: The Dude and the Zen Master (Töki és a zen mester – utalás kultikus filmjére, A nagy Lebowskira, amelyben a Töki nevű életművészt alakította). A 62 éves sztár azért érezte úgy, hogy könyvet kell kiadnia, mert rengeteg élettapasztalat halmozódott fel benne, és ezek megosztásával szeretné ösztönözni az embereket abban, hogy pozitív nyomot hagyjanak maguk után a világban. Mivel nem teljesen a szavak embere, az írásban egy Amerikai-szerte népszerű buddhista aktivista, Bernie Glassman segít neki. Bridges következő filmjében halott rendőrt fog alakítani, aki szintén halott társaival együtt a nyugtalan lelkeket tartja kordában. Egészen addig, amíg új társat nem kap (Ryan Reynolds), aki inkább arra kíváncsi, ki és miért segítette át a másvilágra. /Uip Duna Film/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.