Hirdetés

Adrenalin a négyzeten - A Holtpont új előzetest kapott!

|

Hirdetés

Azt továbbra sem teljesen értjük, hogy Kathryn Bigelow klasszikusnak számító akciófilmje, a Holtpont miért kap remake-et, de hajlamosak vagyunk szemet hunyni e tény felett annak tudatában, hogy már a Halálos iramban első része is egy (nem hivatalos) újrája volt ennek a sztorinak. Az új előzetes alapján cselekményileg nem fog sok újat hozzátenni az eredetihez képest - egy fickó, aki beépül, egy fickó, akinek az adrenalin az élete, valamint adalékban egy Delroy Lindo és Ray Winstone. Elnézve a képsorokat, annyi bizonyosan leszűrhető, hogy az akciók egészen lélegzetelállítónak néznek ki, ám van egy olyan sanda gyanúm, hogy ez lesz az összes plusz a dolgozatban. https://www.youtube.com/watch?t=151&v=KvKneCIlIVs

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.