Hirdetés

Adventure Time - Filmet készít belőle a Warner Bros.

|

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy minden stúdió megpróbál kezdeni valami komolyat a birtokában lévő mesével (lásd a Kacsamesék visszatérését), a Warner Bros. sem kivétel, hiszen a Deadline tudomása szerint filmet szeretnének a Cartoon Network csatornán sikerrel futó Adventure Time, avagy magyarul a Kalandra fel! sorozatból. A Pendleton Ward fejéből kipattant mese történetének két főhőse van, Finn és varázskutyája, Jake, akik a vicces, furcsa és varázslatos Ooo földjén élnek, ahol folyamatosan kalandba keverednek. Az alapanyagban tehát van elég spiritusz, már csak egy jó rendezőt kellene találni hozzá és akár olyan nagy durranás is lehet, mint Spongyabob új filmje. https://www.youtube.com/watch?v=WWHmgvyVGdc A jelenlegi infók alapján Ward a forgatókönyvért és a produceri teendőkért felel majd (utóbbit Chris McKay és Roy Lee is segíti), továbbá a Warner Bros. mellett természetesen a Cartoon Network is kiveszi a részét az Adventure Time filmből.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.