Hirdetés

Affleck miatt Nolan otthagyta a Batman vs. Superman stábját?

|

Miután múlt héten a Warner Bros. kiadta az ide vágó sajtóközleményét, sokan nem vettük észre, hogy Christopher Nolan neve nem szerepel a producerek között. Mi történhetett?

Hirdetés

Természetesen lehetséges, hogy a stúdió egyértelműnek veszi a részvételét és elfelejtette megemlíteni (bár ez egy akkora név esetébne, mint Christopher Nolan, igen rossz marketinghúzás lenne), ugyanakkor a pletykák szerint az is lehetséges, hogy a rendkívül sikeres Sötét lovag-trilógia rendezője nem értett egyet Ben Affleck alkalmazásával és egyszerűen otthagyta a projektet. Az ügy elég furcsa, hiszen Nolan és felesége, Emma Thomas neve is szerepelt a stúdió Comic-Con 2013-as bejelentésében és az is megerősítést nyert, hogy Snyder és Affleck már év elején tárgyaltak a szerepről, így rejtély, hogy a szóbeszéd szerint miért pont most hagynák ott a fedélzetet, ellenben semmi nincs kizárva. Várjuk a Warner megerősítését vagy cáfolatát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.