Hirdetés

Age of Heroes - Megvan Singer következő filmterve?

|

Az X-Men filmek rendezője továbbra sem szakad el a képregényhősök világától, ami persze több tényezőtől is függhet.

Hirdetés

Például attól, hogy mi lesz a kimenetele a Hollywoodban még mindig hangos molesztálási ügyének(ami több ponton is gyanús, és nem felttlenül rá nézve), ami egyes híresztelések szerint veszélyezteti a direktori székét az X-Men: Apokalipszis élén. Akárhogy is lesz, aminek nem börtönbüntetés a vége, a rendező produkciós cége, a Bad Hat Harry (ami a címét Singer kedvenc filmje, a Cápa egy mondatából kapta) megszerezte az Age of Heroes jogait. A történet egy istenek uralta fantasy világban játszódik, középpontjában egy csapat kívülállóval (az áthallások a mutánsok között már meg is vannak), akiknek össze kell fogniuk az otthonukra leselkedő veszélyek ellen, miután az istenek eltűnnek. Az adaptációt nehezíti, hogy James D. Hudnall, a 90-es években publikált képregényeit idő előtt leállították, mielőtt még a történet kifuttathatott volna egy valamire való konklúziót. Nektek hogy tetszik az ötlet? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.