Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. - Ward alaposan megváltozik (Spoiler!)

|

Hirdetés

Csak az olvasson tovább, aki már látta a 3. évad első felét! Amikor az Agents of S.H.I.E.L.D. lepihent, kegyetlenül lógva hagytak minket az írók, de cserébe kaptunk egy gyönyörű átdolgozott főtémát Bear McCrearytől, a sorozat zeneszerzőjétől, a sírós nagy reunionhoz. Coulson (Clark Gregg) sokak legnagyobb örömére (az enyémre legfőképp) végre megölte a nagyon idegesítő Grant Wardot (Brett Dalton), vagyis azt hittük, nagyjából 5 percig. A képregényrajongók azonnal elkezdtek spekulálni, hogy is térhetett vissza Ward, egyáltalán tényleg ő tért-e vissza. Természetesen a sorozat nem támasztott fel senkit hamvaiból, helyette egy ikonikus ellenség jelent meg, a Hive. A Hive egy parazita, ami belemászik az emberekbe, majd irányítja a gazdatestet, de nem olyan lesz, mint azt sokan elképzelik, mesélte a széria két producere, Jed Whedon és Maurissa Tancharoen:

A mi Hive verziónknak lesz egy saját különleges csavarja és nagyon el fog térni attól, amit a rajongók eddig láttak. Lesznek hasonlóságok az eredeti karakterrel, de a rajongók látni fogják majd, hogy a Hive egy nagyon érdekes új irányba fog haladni az Agents of S.H.I.E.L.D. világában.
agents-of-shield-ward-hive
A sorozat március 8-án tér vissza a képernyőkre, nem csak az új ellenséggel, de a Secret Warriors is tovább bővül. https://www.youtube.com/watch?v=_9B2gru_s5Q
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.