Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. - Bemutatkozik az új karakter, Lash

|

Hirdetés

Előlépett végre az árnyékból Lash. Miután összecsapott Daisy-vel (Chloe Bennet) és Lincolnnal (Luke Mitchell) az Agents of S.H.I.E.L.D. 3. szezonjának premierjében, a mutáns most visszatér a következő epizódban. Ehhez a részhez kaptunk most két képeket, melyen magát Lash-t vehetjük szemügyre, akit Matthew Willig kelt életre.

agents-of-shield-lash-matthew-willig
agents-of-shield-lash
A képregények hasábjain Lash első felbukkanása az Inhumans # 1 – Part 1: Genesis részben történt. Miután a köd szétszóródott szerte a világon, Lash saját feladatának tekintette, hogy megtalálja azokat, akik átmentek az átalakuláson, és hogy neki kell eldöntenie, méltóak-e vagy sem erre az ajándékra. Jelenleg még nem világos, hogy ugyanezt a motivációt fogják-e felhasználni a sorozatban, de előbb-utóbb biztos kiderül.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.