Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. - Chloe Bennet új ruhája

|

Hirdetés

SpoilerveszélyChloe Bennet karaktere hosszú utat tett meg az Agents of S.H.I.E.L.D. első két évada során. A kisstílű hekkerből, egy szervezet tagja, sőt katonájáva válhatott, közben pedig nem csak, hogy rátalált a szüleire, de végre igazi családja lett a barátainak köszönhetően. Mellesleg Inhuman lett, kapott egy igazán laza erőt, hogy mostantól így segíthesse a(z ismét) megújult S.H.I.E.L.D.-et. Természetesen ehhez rögtön jár egy megfelelő jelmez. A legtöbben biztosan a híres kesztyűre kíváncsiak, ami segít Skye-nak koncentrálni az erejét. Már az előző évadban is akadt valami prototípus, de a végleges verzió már jobban hasonlít a képregényes változatra. [gallery columns="2" size="medium" ids="67550,67551"] Bennet nyilatkozott a jelmezről:

Nagyon, nagyon király volt felvenni. A bennem rejlő geek - és mert 6 fiú tesvérrel nőttem fel - miatt soha nem akartam hercegnő lenni. Mindig is szívesebben lettem volna, aki szétrúgja a gonoszok... egy szuperhős. Egy álmom vált valóra. Örülök, hogy a részese lehettem a jelmez fejlesztésének.
A dízájnért Ann Foley a felelős, aki rengeteg filmen dolgozott már például a Star Trek: Sötétségben, a Boszorkányvadászok és a Terminátor: Megváltáson, de ez csak pár, az összeset szinte lehetetlen lenne felsorolni. Foley azt ígért a haramdik évadban megújul a színészek külseje, mert sokkal inkább a katonai stílus felé fognak hajlani, és egyre több high-tech dologt láthatunk majd:
Úgy gondolom, hogy egyértelműen látni fogjátok a változást a színészek jelmezein. Az első évad végén, a S.H.I.E.L.D. bukásával egy sokkal sötétebb tónusra változtattunk. Ahogy a második évadban összeszedik magukat a karakterek, egyre jobban kinővik magukat és kialakítanak egy saját öltözködési stílust. Egyszerűen mindenkinek fel kellett nőnie. A második évadvégi történései mindekire hatással lesznek, és láthatóan meg fognak változni, nem csak belül, de külsőleg is.
A sorozat szeptember 29-én tér vissza a harmadik évadjára Amerikában az ABC csatornára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.