Hirdetés

Berendelték az Agents of S.H.I.E.L.D. 5. évadát

|

Tovább folytatódnak a S.H.I.E.L.D. ügynökeinek kalandjai.

Hirdetés

Kevesebb, mint egy héttel a 4. évad fináléja előtt az ABC és a Marvel Entertainment bejelentették, hogy a sorozat továbbra is a képernyőn marad. Az 5. szezon érkezését Maurissa Tancharoen showrunner kürtölte szét twitteren.

Hirdetés

Sok volt a találgatás azzal kapcsolatban, hogy vajon elkészülhet-e még egy évad vagy teljes mértékben kaszálják a sorozatot. A pletykáknak elsősorban az Inhumans érkezése adott táptalajt, ami szintén az ABC műsorán lesz látható ősztől. Kiderült azonban, hogy az Inhumans mindössze 8 epizódból fog állni, így nem elképzelhetetlen, hogy az Agents of S.H.I.E.L.D. akkor tér vissza a képernyőre miután ezek a részek lefutottak.

De mielőtt túlságosan előre szaladnánk az időben, koncentráljunk egyelőre a jövőhéten érkező fináléra, amiben végre a Szellemlovas is visszatér!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.