Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. 5. évad - Itt az első előzetes

|

Az elismert negyedik szezon után most az űrben kell túlélnie a Marvel ügynökeinek. Nézzétek meg az előzetest magyar felirattal!

Hirdetés

Az ABC és a Marvel Television közzétette az Agents of S.H.I.E.L.D. soron következő évadának első képsorait az Inhumans fináléja után, ami alapján jó okunk van remélni, hogy a színvonal az előző szezonhoz hasonló (ha nem magasabb) lesz. Az előzetest magyar felirattal is megnézhetitek lejjebb görgetve a Marvel Magyarország jóvoltából.

Hirdetés

A negyedik évad végén Coulson ügynök egy űrhajón ébredt, miután egy titkos szervezett lecsapott rá és a csapatra. Együtt rá kell jönniük, hogy hol vannak pontosan, és visszajutni a Földre, mert ketyeg az emberiség órája. A S.H.I.E.L.D. ügynökei december 1-én térnek vissza egy dupla epizódos premierrel, majd azután heti bontásban követhetjük kalandjaikat - az ígéretek szerint megszakítás nélkül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.