Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D - Bosszúállók a sorozatban és egy Poszter

|

Az idei ősz leginkább várt sorozata már nincs is annyira messze, most pedig egy vadonatúj poszter is érkezett hozzá, illetve Joss Whedon rendező is szólt egy-két szót róla.

Hirdetés

Az Agents of S.H.I.E.L.D. egy megosztott univerzumba létezik a filmekkel, de hogy lesz-e közvetlen kapcsolat a sorozat és a Marvel aktuális filmjei között, mint például az ősszel érkező Thor: Sötét világ vagy az Amerika Kapitány: A tél katonája, arról Joss Whedon most azt mondta, hogy megeshet:, “annyira, amennyire megengedhetjük. Még mindíg dolgozunk rajta. Ez egy hoszzú folyamat. Az a lényeg, hogy ez egy szórakoztató lehetőség, de nem ezért készült a műsor. Nem akarjuk azt, hogy tele legyen utalásokkal. Azt akarjuk, hogy ezek az emberek miatt nézzék [rámutat a szereplőkre].” Whedon szerint fontos, hogy a műsor “nézhető legyen azoknak akik látták a filmeket, de azoknak is akik még nem.” A szeptember 24-én rajtoló sorozatból kiderül, hogy mennyire sikerült egyeztetni az igényeket. Addig is tovább kattintva megnézheted a legújabb posztert.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.