Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. - Melinda May Ügynök

|

Napról-napra közelebb van a sorozat szeptemberi bemutatója, addigis érkezett egy rövidke videó amiben Ming-Na Wen beszélt az általa megtestesített ügynökről.

Hirdetés

A színésznő elárulta, hogy a karaktere egy harcművészeti szakartő, akinek nem esik nehezére egy repülőt elvezetni sem. Először egy irodában találkozunk majd vele, ahol vonakodik attól, hogy visszatérjen a terepre, ám ez igen hamar megváltozik. Az Agents of S.H.I.E.L.D. első része Joss Whedon rendezésében szeptember 24-én kerül műsorra az ABC csatornán, és remélhetőleg valamelyik magyar TV adó is elkezdi majd vetíteni. Főbb szerepekben  Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain De Caestecker, Elizabeth Henstridge, Shannon Lucio és J. August Richards. A videóért kattints tovább.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.