Hirdetés

Agents of S.H.I.E.L.D. - Ő lesz Mockingbird

|

Pontosan egy hét múlva, augusztus 28-án a Viasat 3 műsorára tűzi szinkronosan az Agents of S.H.I.E.L.D. sorozat első évadát, míg alábbi hírünkben már a második szezon egyik új szereplőjéről olvashattok.

Hirdetés

Adósotok vagyunk még egy a közelmúltban felbukkant információval az Agents of S.H.I.E.L.D., avagy A SHIELD ügynökei széria második évadával kapcsolatban. A Comic-Con 2014 alatt már olvashattatok róla, hogy a Marvel képregények egyik ismert tagja, Mockingbird (polgári nevén Barbara Morse és a képregényekben Sólyomszem kedvese) is felbukkan majd, most viszont az is kiderült, hogy ki fogja őt alakítani. A producerek választása nem más, mint a csinos Adrianne Palicki, aki olyan sorozatokban szerepelt már, mint a South Beach, a Lone Star, a Friday Night Lights vagy a Robot Chicken, de a moziba járók láthatták már a Légióban, a Vörös hajnalban és a G.I. Joe: Megtorlásban is.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.