Hirdetés

Agymanók, ahogy még sohasem láttad!

|

Hirdetés

Az Agymanók az egyik legzseniálisabb dolog, amit a Pixar a fennállása óta készített, a szerkesztőség sok tagja egyet ért abban, hogy ez 2015 legjobb animációs filmje. Ehhez persze kellett az is, hogy a főszereplő kislány, Riley érzelmei saját személyiséget kapjanak és általuk közelebbről is megismerjük agyunk működését, de vajon mi történik akkor, ha az Agymanók játékidejéből kivágjuk azokat a részeket, amik Riley fejében játszódnak? A mese egyik hatalmas rajongója, Jordan Hanzon is eljátszott ezzel a gondolattal és elkészítette az Inside Out: Outside Edition névre keresztelt, alaposan megvágott videót, majd feltöltötte a Vimeo-ra. Elképesztő, de az Agymanók még a megszemélyesített érzelmek nélkül is egy érzelmi hullámvasút, egy gyönyörű mese egy kislány felnövéséről és életének fordulópontjairól. Nézzétek meg ti is, nagyon ajánljuk, negyed órányi az egész:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.