Hirdetés

Agymanók - Íme Riley első randija (videó)

|

Hirdetés

Az Agymanók valószínűleg nem csak 2015 legjobb animációs filmje, hanem minden idők legjobb animációinak listáján is jó eséllyel szerepelne, köszönhetően annak, hogy a Pixar az érzelmeinkkel (szó szerint) játszva ismét kisgyermekké varázsolt minket. A kritikánkban elolvashatjátok, hogy miért tartjuk ilyen jónak az Agymanókat, majd ha végeztetek és láttátok ezt a remeket, akkor tartsatok velünk. A Disney-Pixar megmutatta nekünk egy klip erejéig az Agymanók első kisfilmjét, a Rileys First Date-et, amely a főszereplő kislány első randijára vethetünk egy pillantást. Persze túl sokat nem mutatnak a készítők, hiszen a teljes rövidfilmet a külföldön október 13-án érkező DVD és a november 3-án megjelenő Blu-ray kiadásokra szánják. Íme a videó:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.