Hirdetés

Ágyúgolyó futam – A Keményítőkúra rendezőjével jön a remake

|

Hirdetés

Lassan nem marad olyan film, amelyet ne forgatnának újra – az Ágyúgolyó futam sem tudja elkerülni ezt a sorsot. A remake forgatókönyvének megírásával és a rendezéssel Etan Cohen-t (Keményítőkúra) bízta meg a Warner Bros. Az Ágyúgolyó futam újraforgatása egyébként már jó pár éve tervben van (a Warner az autógyár General Motors-szal összefogva 2011 óta szeretné megcsinálni), Etan Cohen kiválasztása azonban az első tényleges lépés a projekt megvalósításához. A rendezői szék elfoglalására esélyes volt már Guy Ritchie (Az U.N.C.L.E. embere, Blöff) és Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban, Vasököl) is. Az eredeti filmet Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett, Dom DeLuise és Dean Martin főszereplésével forgatták, az új verzió színészeiről azonban még nincsenek információk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.