Hirdetés

Aint Them Bodies Saints - Ígéretes casting

|

A David Lowery által írt és rendezett film néhány nagyobb nevet tudott összegyűjteni, hogy már most elkezdjünk rá figyelni. Akit biztosan a szereplők közt tudhatunk: Casey Affleck, Ben Foster és Rooney Mara.

Hirdetés

A dráma kortárs közegben játszódik, s leginkább a korszakalkotó Bonnie és Clyde-re hajaz. Ennél többet sajnos nem tudni a sztoriról, de a párhuzamként felhozott film és a színészgárda miatt érdemes lesz figyelni rá. A legnagyobb húzónévként talán Rooney Marát emelhetjük ki, aki a Tetovált lány bemutatója óta elég elfoglalt lett. Többek között Steven Soderbergh jelenleg is készülő Bitter Pill-jében szerepel, aláírt az ötvenes években játszódó Brooklyn-hoz, Christian Bale és Ryan Gosling mellett feltűnik Terrence Malick következő filmjében (korábban Lawless címen futott), s nem túl régi hír, hogy Spike Jonze eddig címnélküli filmjében Carey Mulligan helyett ugrik be. Ha több részlet jelenik meg a filmről, beszámolunk róla. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.