Hirdetés

Air – Traileren Robert Kirkman új filmje

|

Hirdetés

Bár Robert Kirkman, a The Walking Dead és az Outcast atyja csak producerként támogatja az Air című filmet, mégis nagyon érdemes odafigyelni Christian Cantamessa (a Middle-earth: Shadow of Mordor,  a Red Dead Redemption és a Manhunt videojátékok írója) projektjére, aki mellesleg a forgatókönyvet is megírta Chris Pasetto segédletével. Az Air története szerint a Föld légköre csaknem teljesen élhetetlenné vált, az emberiség utolsó reménysége a túlélésre vár a föld mélyében, "lefagyasztva" egy bunkerben. Két férfinak – Norman Reedus és Djimon Hounsou - kell biztosítania azt, hogy semmi gond ne merüljön fel, csakhogy egy nap nem megy minden rutinszerűen. https://www.youtube.com/watch?v=VlSaZs8lWF8 Az Air augusztus 14-én jelenik meg külföldön és reménykedünk benne, hogy Magyarországra is behozzák - nem csak DVD-n.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.