Hirdetés

Akarjuk a Sikoly 5. részét?

|

Amikor a 4. rész megjelent, arról szóltak a hírek, hogy egy új trilógiát szeretnének vele indítani. A Dimension Films úgy tűnik komolyan gondolja.

Hirdetés

A 4. rész 40 millió dolláros költségvetésből termelt 97 millió dollárt, ennek ellenére a farnchise leg kevesebb bevételét termelő epizódja, ugyanis az előző részek mind meghaladták a 170 millió dolláros bevételt. A Rendező Wes Craven már reagált a Twitteren, amely megerősíti, hogy ő nem dolgozik a Sikoly 5.-n. Azt írta: "Nincs hír a Sikoly 5-ről. Ti tényleg akartok még egyet?"  Wes korábban azt elismerte hogy a negyedik rész végén nyitva hagyta a lehetőséget egy folytatáshoz. Kíváncsian várjuk a híreket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.