Hirdetés

Akció-vígjáték készül Bruce Willis-szel a Két kopper íróitól

|

Hirdetés

Kevin Smith rendezése,  a Két kopper ugyan nem volt túl kiemelkedő, de ami engem illet, jókat derültem rajta és ez nagy részben a két forgatókönyvíró, Rob Cullen és Mark Cullen érdeme, akik ismét Bruce Willis-szel dolgozhatnak együtt első saját rendezésükben. A  Voltage Pictures karolta fel a Cullen-testvérek akció-vígjátékát, amelyben Willis egy Los Angeles-i magánnyomozót alakít, akinek összeomlik az élete, mikor szeretett kutyáját, Buddy-t ellopja egy hírhedt banda. Hősünknek egy könyörtelen bandavezérrel, két dühös szamoaival, uzsorásokkal és azok bandájával és más sötét alakokkal kell szembenéznie, hogy visszaszerezze kutyusát. Az egyelőre cím nélküli projektet június 29-én kezdik el forgatni Kaliforniában és az egyik producer, Nicolas Chartier nagyon bizakodó a filmmel kapcsolatban: a karakter szerinte remekül passzol Bruce Willis-hez olyan szerepeket idézve, mint a Ponyvaregény és a Bérgyilkos a szomszédom.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.